Etiketler

6 Temmuz 2014 Pazar

Evde Diş Taşı ( Diş Tartarı Nasıl Temizlenir )

Bugün sizlere evde diş taşlarınızı,diş taşlarınızı ve sigara kullanımından dolayı kaynaklana dişlerdeki sararmayı yok etmeye yarayacak dişleriniz ilk günkü gibi bembeyaz gözükmesini sağlayacak olan en müthiş ve devasa formülü paylaşacağım.
Bu vereceğim mucizevi formül sayesinde arkadaşlar dişleriniz eski beyazlığına kavuşacak ve eskisi gibi bembeyaz bir gülüşe sahip olacaksınız.
Şimdi kağıdı kalemi elimizi alalım ve vereceğim tarifi yazınız.
Öncellikle bir kabın içerisine yarım tatlı kaşığı taze limon suyu sıkıp kabımıza ilave edelim
ardından Çoğumuzun evinde bulunur bulamayan da bir çok yerden temin edebilir . Karbonat tozunu alıp yarım tatlı kaşığı karbonatı kabımızın içersine ilave edip 20 dakika dinlemesini bekleyim.
Ardından diş fırçamızı o kabın içerisine bandırıp dişlerimizi 1 dakika boyunca düzenli ve sistematik bir biçimde fırçalayalım dediğim bu kürü 1 hafta boyunca düzenli şekilde sabah akşam uygulayınız sizde göreceksiniz kısa süre içersinde dişleriniz ilk günkü gibi bembeyaz bir görünüşe kavuşacak dişinizde bulunan diş lekelerini ve diş taşlarının zaman içerisinde yok olduğunu göreceksiniz.
Diş Tartarından kurtulmanın diğer bir yollu ise .Bu konularda referansı olan bir diş hekiminize giderek yarım saat veya kırkbeş dakikalık bir uğraş sonucu dişlerinizi kolay şekilde beyazlatabilirsiniz.
DİŞ TAŞI TEMİZLEME FİYATI
Diş beyazlatma ve Diş tartarı temizliği fiyatı genel itibari ile 50 lira ile 120 lira arasında diş doktoruna göre değişmektedir.
DİŞ TARTARI TEMİZLETME ACI VERİRMİ
Fakat yaptıranlardan aldığım yorumlara ve fikirlere göre diş taşı temizliği ilk defa yaptıracaklar için biraz acılı ve sancılı bir temizleme işlemi olmaktaymış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder